Jeans ”A Brand New Day”

 

 

Stichting The Magic of Jeans presenteert dit seizoen haar nieuwe JEANS-show ‘A Brand New Day’

De nieuwe tour brengt dit seizoen swingende kwaliteit, plezier en muzikaliteit allemaal verenigd in de show ‘A Brand New Day!’  

 

”A Brand New Day” is een toegankelijke voorstelling met een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende periodes, ondersteund door dans en vele kleurrijke kostuums. Een voorstelling gebracht door jonge theatertalenten, voor jong en oud. “Zang en dans in het formaat van een dynamische show!” 

Tussen 9 oktober 2017 en 10 maart 2018 is de voorstelling ‘’A Brand New Day’’ te zien in de Nederlandse theaters. Houdt voor actuele speeldata de website www.themagicofjeans.nl in de gaten. 

 

Relight Group BV levert voor deze theatertour licht, geluid, decor, crew en transport!

 

In opdracht van The Magic of Jeans hebben wij hier een schitterende invulling aan kunnen geven. Het lichtontwerp is bedacht door Martijn Satter en is geprogrammeerd door operator Mark van der Meulen, die tijdens de tour ook als lichttechnicus mee zal reizen. 

De lichtset bestaat uit 34 moving heads (6x Chauvet Rogue R2 Wash, 16x Chauvet Rogue R1 Wash en 12x Chauvet Rogue R2 Spot), 4x Chauvet Strike 4, 8x LED Zoom par, aangevuld met schijnwerpers van het theater t.b.v. frontlicht. De set wordt aangestuurd door een Roadhog4 die 6 lijnen DMX stuurt richting het podium. 

Voor deze voorstelling zijn er zo’n 200 lichtposities vastgelegd in 350 cues, aangevuld met maar liefst 200 effecten en accenten.

 

Het geluid wordt verzorgd door audiotechnicus Walter van Peene. 

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een Mix Console Midas Pro1, in combinatie met een Midas DL251 StageRack + Klark teknik DN96650 voor de opnames en virtual soundcheck. Verder gebruiken we 8x QLXD shure SM-58 zenders, L-acoustics 12XT’s als monitors en een Lake LM44 systeem processor. 

 

Op deze tour is Joost Oome verantwoordelijk voor alles wat op en rond het podium gebeurt. Hij zorgt voor de op- en afbouw van het decor, de communicatie met de technici van het theater en de decorwisselingen tijdens de voorstelling. 

 

Bekijk hieronder de Timelapse om een idee te krijgen bij een dagje”JEANS”!

 

Bekijk hieronder de trailer van The Magic of Jeans!

 

 

Tot slot hieronder nog een aantal beelden van ”A Brand New Day”

 

 

 

Geintresseerd?

Heeft u ook een theatervoorstelling en wilt u geluid, audio en/of ondersteuning bij uw productie? Neem dan gerust eens contact op met ons op via onze website,
of bel (+31) 165 558 337, of per mail naar