Beurspresentatie

De perfecte beurspresentatie

Op beurspresentaties wilt u goed voor de dag komen. Zowel qua uitstraling als kwaliteit wilt u met uw beursstand een onuitwisbare indruk achterlaten.

Beurs2Expertise en ervaring

Al ruim 30 jaar bouwen wij diverse beurspresentaties / stands in binnen- en buitenland en we weten inmiddels als geen ander hoe wij het verschil kunnen maken. Zodra u begint met de voorbereidingen zijn wij er om u te ondersteunen. Samen met u maken we een ontwerp waarmee u zich onderscheidt van vele andere standhouders.

Totaalverzorging

Met de huidige moderne technieken kunnen wij u het ontwerp van uw beurspresentatie laten zien in een driedimensionale modus, waardoor u exact weet hoe uw stand eruit komt te zien. Wij zijn bekend met de reguliere beursgebouwen en kunnen voor u ook de faciliteiten op deze locaties verzorgen.
Wij ontzorgen ook door het maken van CAD-tekeningen, opgave van hijspunten en stroomvoorziening. Het (gecombineerde) transport van onze materialen naar de beurslocatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij kunnen de stand voor u installeren en volledig klaarmaken voor gebruik. Geheel conform uw wensen en ideeën.

Net dat beetje extra

Bij de aankleding van uw beurspresentatie / stand zijn er vele mogelijkheden om u te onderscheiden, waar Relight Productions vrijwel alles kan leveren. Van videoschermen en verlichting, tot aan vloerbedekking, meubels, decoratie en geluid. Indien gewenst verzorgen wij ook een koffie-apparaat en/of een koelkast.

 

Beurs1

Beurs3

Beurspresentatie