Licht

Waar denkt u aan bij het woord licht?

 

Licht = Sfeer
Licht = Zichtbaarheid
Licht = Uitstraling
Licht = Effect

Onbeperkte mogelijkheden met licht

Licht biedt onbeperkte mogelijkheden. En voor ieder project kan het doel net iets anders zijn. In ons assortiment hebben we de bekende PAR, de conventionele schijnwerpers,
de ‘moving head’ , maar zeker ook diverse LED-armaturen.
Voor iedere toepassing is er een geschikte lichtbron te vinden.

 

_MG_0990

 

Lichtontwerp


Als u zoekende bent en advies nodig hebt bij het maken van een lichtontwerp, dan helpen wij u hier graag bij. Weet u daarentegen wat u zoekt, dan bieden wij u dit graag aan of geven alternatieve opties die wij mogelijk zelf in het assortiment hebben.

De keuze is vaak reuze, maar het doel komt vaak overeen. Naast de armaturen zelf beschikken wij uiteraard over de benodigde dimmers, switchpacks en relaispacks.
Ook hebben wij een ruim assortiment aan regeltafels.

Prijslijst Relight Productions

In onze prijslijst is een actueel overzicht te vinden van alle materialen die wij in ons assortiment hebben. Mist u iets? Leg de vraag toch graag bij ons neer.
Door onze goede relaties kunnen wij vaak toch datgene aanbieden dat u zoekt, tegen aantrekkelijke prijzen.

Nederland ‘goes green’!

… en zo ook Relight Productions.
Op dit moment telt ons assortiment al diverse armaturen die als lichtbron op LED werken. Hetzij in wit, RGB, RGBW of zelfs al in 7-kleuren LED!
De kwaliteit wordt steeds beter en de lichtvermogens groter. Wij blijven daarom vooral in nieuwe LED-oplossingen investeren en zijn daarom goed voorbereid op de toekomst!