Stoffering

De soorten stoffering

Voor nette aankleding, afscheiding en afwerking maken wij gebruik van diverse soorten stoffering.

In onze verhuur van stoffering maken we een onderscheid in de volgende groepen:

 

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en prijzen op het gebied van stoffering, dan kunt u ons altijd contacten. Wij helpen u graag verder.

 


 

Knoopgordijnen

Onder knoopgordijnen verstaan we de traditionele ‘backdrops’ die met lintjes aan een trek of truss geknoopt worden. In onze verhuur hebben we de overstap gemaakt naar MCS als stof. Deze stof is van nature brandvertragend en zorgt er dus voor dat we altijd gordijnen leveren die voldoen aan de brandvoorschriften.
Het assortiment bestaat uit gordijnen van 2 -9 meter hoogte en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Naast de gebruikelijke gordijnen hebben we ons assortiment ook uitgebreid met Voile gordijnen in zwart en wit.


 

Pipes & Drapes Systeem

Het Pipes & Drapes systeem is een zeer snel en flexibel systeem om gordijnwanden te creëren. Als afzetting van een ruimte, indeling van beursstands of voor het creëren van kleinere ruimtes. Het systeem is eenvoudig op te zetten en ook snel weer op te ruimen.
In onze verhuur beschikken we inmiddels over meer dan 600 strekkende meter Pipes & Drapes in hoogtes van 3 en 4 meter. Het systeem is standaard leverbaar in zwart en wit, maar ook in kleuren als rood en blauw. Naast de standaard gordijnen beschikken we ook over voile gordijnen, waarmee in combinatie met licht vaak zeer creatieve oplossingen bedacht kunnen worden.


 

Gordijnrails en toebehoren

Om flexibel met gordijnen om te kunnen gaan en deze ook als effect te kunnen gebruiken, hebben wij gordijnrails in de verhuur. De rails is modulair op te bouwen en door middel van haken aan truss of buis te monteren. Het systeem is leverbaar met diverse accessoires.


 

Speciale stoffering (gaasdoeken, horizondoeken)

Naast de standaard gordijnen beschikken we in ons assortiment ook over enkele gaasdoeken en horizondoeken. Aangezien deze vaak ingezet worden op langere verhuringen (theatervoorstellingen) staan deze niet standaard in de prijslijst. Voor meer informatie maken wij graag een offerte op maat.
Wel vindt u als standaard artikel onze ShowLED sterrendoeken in onze prijslijst.


 

Verbruiksstoffering (flanel ofwel ‘scheurdoek’)

Voor een snelle afwerking van podium of steiger wordt veel gebruik gemaakt van flanel.
Wij verkopen dit per meter in de breedtes 1,3 m en 3,0 m.
Standaard hebben wij de kleuren zwart en wit op voorraad, andere kleuren zijn op verzoek leverbaar.